Morgenaktivering – “Åben Træning”

Morgenaktivering er for dig, der ønsker indput til aktiveringen af din hund, samt gøre din hund træt inden dagens gøremål. Det er  muligheden for at træne sammen med andre hunde uden at være tilmeldt et hold. Vi træner lydighedsøvelser, tricks, næsearbejde, agility, hoopers og alt muligt andet forskelligt, og sætter hundenes hjerner og krop på arbejde hver gang. Vi træner som oftest på  træningsbanen, men andre steder kan også forekomme.


Målet er at din hund efterfølgende er træt og klar til at sove, mens du tager på arbejde eller ordner dagens gøremål, samtidig med at du får indput til den daglige aktivering af din hund. 


Træningen ligger om morgenen, så det for nogen kan nås inden arbejde, eller er for dig, der ikke arbejder om formiddagne. - Kom uanset om du skal træne din hvalp, unghund, øvede eller konkurrencehund. Der er plads til alle!

Datoer - 2022
  • Tirsdag d. 11/1, kl. 8.10-9
  • Tirsdag d. 18/1, kl. 8.10-9
  • Tirsdag d. 24/1, kl. 8.10-9
  • Tirsdag d. 1/2, kl. 8.10-9
  • Tirsdag d. 8/2, kl. 8.10-9
Pris 

110 kr. pr. gang (inkl. moms).

For dem der samtidig er tilmeldt et træningshold, er prisen 100 kr. (inkl. moms). 

Tilmelding

Tilmelding foregår senest kl. 18 søndagen inden den ønskede træningsgang på mail: info@dyretrivsel.dk. Husk at skrive tlf.nr.

Bemærk: Bekræftelse på tilmelding og evt. aflysning vil blive annonceret via mail og/eller sms dagen inden træningsdagen kl. 20.

Der er som udgangspunkt plads til 5-6 hunde pr. hold, afhængig af niveau og ønskede øvelser.