Rally Lydighed/Hoopers

Opstart: Rally/Hoopers Mix Søndag d. 11/8 - 2024

Holdbeskrivelse

Rally lydighed er en populær hundesport i Danmark. Rallylydighed er en konkurrencesport på lige fod på lydighed, agility, dogdancing m.fl. og sportens hovedfokus er på den positive relation mellem hund og ejer, hvilket gør at konkurrencereglerne er en del anderledes end ved de almindelige lydighedskonkurrencer. Formen kan ses som en blanding af agility og lydighed, idet man gennefører en bane på tid, hvor øvelserne er en blanding af enkelte agilityforhindringer, samt en lang række lydighedsøvelser.

INTRO HOLD
Holdet er for dig som ønsker at aktivere og træne din hund på en sjov og lidt anderledes måde. Mange af øvelserne kan også bruges i hverdagen. Dette er holdet for de hunde, som har gået til træning før og derfor har opbygget et samarbejde med ejeren, samt stiftet bekendtskab med de forskellige grundlæggende lydighedsøvelser som sit, dæk, lineføring, indkald m.fl. Du behøves ikke have forudgående erfaring med rally-lydighed, og holdet har ikke nødvendigvis fokus på konkurrencer. Kontakt mig endelig for uddybende informationer.

FORTSÆTTERHOLD
Holdet er for dig som har gået til rally-lydighed før og gennemgået øvelserne til begynderklassen eller derover. På dette hold vil der være fokus på træning i at gennemføre forskellige rally-baner, med dertilhørende finpudsning af allerede indlærte øvelser, samt indlæring af enkelte nye øvelser fra de næste klasser. Dette er holdet for de der fortsat ønsker at aktivere deres hund via rally-lydighed, men også for de der har lyst til at træne fremadrettet mod deltagelse i rally-konkurrencer.

 

RALLY/HOOPERS MIX:

Holdet er for dig der har gået til rally-lydighed før, men som også godt kunne tænke dig at træne hoopers. Der vil således hver gang både være en rally-bane, samt blive trænet på indlæring af hoopers. Den ene del af træningen foregår på et u-indhegnet område, og holdet er derfor primært for dig der har et forholdsvis stabilt samarbejde med din hund, og du vil få mest ud af holdet, hvis du kan arbejde med din hund uden snor på på rally-banen. Dog er du velkommen til at træne med snor på – det kan også lade sig gøre. I Hoopers-delen er det på den indhegnede bane uden snor. Er du i tvivl – så kontakt mig.