Information

Generelle betingelser

 • Vaccination: Din hund skal været vaccineret, for at undgå sygdomsudbrud. Tjek med din dyrelæge, hvornår din hund bør revaccineres. Hvalpe der er i gang med deres vaccinationsprogram må gerne deltage i hvalpetræning, selvom de ikke er færdigvaccinerede. 
 • Forsikring: Al deltagelse i hundetræning og leg foregår på eget ansvar. Dog bør hundene være dækket af en hundeansvarsforsikring, som også dækker under hundetræning, for at undgå ubehagelige økonomiske diskussioner i fald en hund kommer til skade (dette kan også ske under en venskabelig leg).
 • Løbetid: En løbetid varer ca. 3 uger. I den første uge, kan tæven godt deltage - men tag hensyn til eventuelle hanhunde ved at gå sidst ind på banen, og hold afstand. Fortæl gerne mig at tæven er i løbetid, så jeg kan planlægge træningen bedst muligt ud fra dette. Hvis der ikke er intakte hanhunde på holdet, eller hvis de ikke er så påvirket af tæven, kan man også komme de to efterfølgende uger, og ellers er reglen at man bliver væk i 2. uge, hvor hunden ofte er højløbsk. Dette for at tilgodese både tæver og hanhunde. Det er godt for hanhunde at lære at kunne samarbejde, selvom der er tæver i løbetid, men det er også rart med en pause, for de hanhunde der har det meget svært. Kontakt mig endelig - så hjælper jeg med at vurdere.
 • Betaling:  
  Tilmelding til holdundervisning er økonomisk bindende fra 14 dage før opstart, og beløbet tilbagebetales ikke, hvis du bliver forhindret i at deltage. Der refunderes heller ikke, hvis du bliver forhindret i at deltage, hvis du eller din hund bliver syg, eller hvis du af andre årsager ikke ønsker at fortsætte.
  Eneundervisning/adfærdsbehandling betales efter besøg. Ved afbud senere end 24  timer før aftalt tid, faktureres halvt beløb.
 • Parkering: Parkering må kun foretages på de dertil indrettede parkeringspladser og foregår på eget ansvar. 
 • Luftning: Af hensyn til naboer og andre deltagere bedes hunde føres i snor til og fra træningsbanen, og på arealerne omkring træningsbanen. 
 • God tone: Det forventes at alle omtaler hinanden og hinandens hunde i en positiv og god tone, da hundetræning skal være et behageligt forum for alle. 
 • Tilskuere: Tilskuere er velkomne! Hvis det forstyrrer hundene på banen ekstraordinært meget, kan jeg undtagelsesvis bede tilskuere om at skabe større afstand eller udvise større ro.
 • Rygning: Rygning er ikke tilladt hverken i eller uden for banen.