Specialhold – “Fat mod” Aktuelt: Fat mod for lyde/Klar til nytår

Fat mod for lyde - Klar til Nytår, opstart d. 30/11 - 2022

Fat mod holdene er for hunde der udviser angst/usikkerhed i forskellige situationer. Holdene er målrettet forskellige angstudløsere - som fx. mennesker, lyde eller andet, og træningen er sammensat således, at der arbejdes med at reducere hundens angst. Træningen vil være en blanding af analyse, teori og målrettet træning på de specifikke ting som hunden udviser angst for. Der er længere mellemrum mellem træningsgangene, fordi der skal være tid til at arbejde gradvist på at reducere angsten mellem træningsgangene. Hvis din hund er bange for noget, der ikke er et planlagt hold for, så kontakt mig endelig, da jeg også opretter hold udfra efterspørgsel!

Aktuelt hold: "Fat mod - Klar til Nytår":
Dette hold er målrettet lydtræning af hunde, for at forberede dem til nytår og lyde generelt. Det kan være som forebyggende træning for alle hunde, nødvendig forberedende træning for den lydfølsomme hund, eller som inspiration til arbejdet med hunde, som er deciderede angste for lyde, herunder også fyrværkeri - dog er oktober for sent at starte arbejdet med den lydangste hund, hvis der skal nå at være mærkbare resultater inden nytår, så her vil træningen være et skridt på vejen og skal fortsættes efter nytåret også.
Vi arbejder med forskellige lyde og henimod fyrværkerilyde. Hvis din hund er følsom overfor andre typer lyde, kan vi også planlægge træning specifikt på disse lyde.
Forløbet støttes af online-videoer, som der er adgang til under forløbet og ½ år efter.