Øvet Mixhold (Aktiver din hund)

Opstart: HOLD A: Onsdag d. 14/8, HOLD B: Søndag d. 11/8, HOLD C: Mandag d. 12/8 - 2024

Holdbeskrivelse

Dette er holdet for de øvede hunde, som kan de basale lydighedsøvelser og derfor fungerer godt i hverdagen. Hund og ejer skal have etableret et godt samarbejde, som for det meste også fungerer uden for hjemmet og træningspladsen . Dette er altså holdet for dig som har en hund der nogenlunde har lært det den skal for at fungere i hverdagen, men som fortsat søger udfordringer og har viljen til at lære mere.

Dette hold har derfor fokus på aktivering og udfordring af din hund. Dette kan gøres på mange måder og på dette hold vil vi derfor komme rundt om mange forskellige måder at aktivere hund på. Jeg vil forsøge at tilrettelægge indholdet efter de hunde og ejere som melder sig til holdet, og hvad I har af ønsker. Det vil dog være muligt at prøve kræfter med elementer fra lydighed på lidt højere niveau (evt. med inspiration fra konkurrencelydighed), dogdancing, spor, eftersøgningsarbejde, rally-lydighed, diverse næsearbejde, agility, hoopers, klikkertræning m.m. Hvad der skal ligges størst fokus på fastlægges udfra jeres ønsker. Niveauet sættes udfra de tilmeldte hunde.

På alle udendørs hold vil der størstedelen af gangene både være en aktiv “bane” (inspireret af Hoopers, Agility eller Rally-lydighed), som der kan trænes på én af gangen (på indhegnet areal), samtidig med at vi træner næsearbejde, lydighed og tricks i områderne rundt om. Uanset hvilken bane/aktivitet, er formålet på dette hold aktivering og udfordring af hund og ejer, og vi arbejder ikke målrettet efter konkurrenceregler – men er inspireret af de forskellige sportsgrene.