Indkaldskursus (online)

Dette online-kursus er for dig, der gerne vil have inspiration og guidning til at få trænet et godt og stabilt indkald, der virker bedst muligt, så du kan give din hund mere frihed. Jo bedre indkald, des mere kan hunden også være uden snor. Måske virker dit allerede indlærte indkald ikke tilfredsstillende nok. Måske ønsker du at starte godt fra bunden af med din nye hund. Alle der ønsker at blive inspireret til god indkaldstræning er velkomne på dette hold. Selvom du har trænet din hund længe, kan det være en idé at starte forfra lige med hensyn til indkaldssignalet.

Hunde er forskellige, og der er nogle hunde der har lettere ved at lære indkald end andre, men det er ikke ensbetydende med at man ikke kan træne det med alle hundetyper og få gode resultater. Tiden det tager at indlære et godt inkald og slutniveauet af indkaldet er noget af det kan variere.

Dette online kursus er et forløb med 4 træningsgange. Når du tilmelder dig dette kursus, får du adgang til en lukket facebookgruppe, hvor der vil blive delt  ugentlige træningsvideoer, samt 4 live-sessioner, hvor der besvares spørgsmål.

Max. deltagerantal er 10.

Du kan med fordel tilkøbe en eneundervisningstime på min træningsbane undervejs eller i forlængelse af online-kurset til en særpris på 300 kr. (normalpris 550 kr.). Ved samlet betaling ved tilmelding kan fåes en samlet pris på 450 kr.