Hvalpehold

A: Mandage kl. 20.15-21 - B: Søndage kl. 10.45-11.30 - C: kl. 12.50-13.35

Holdbeskrivelse

For hvalpe i alle størrelser til og med 6 mdr.

Kom godt i gang med træningen med din hvalp, og få hjælp til at udvikle den til en god og tryg hund.

Der er på dette hold også fokus på at ligge grobunden for at hunden kommer til at fungere i vores hverdag, samt opbygge et godt samarbejde mellem hund og ejer.
Vi vil komme igennem en række lydighedsøvelser, samt en masse andre øvelser som styrker samarbejdet og motivationen hos hunden, samt diverse inspiration til den daglige aktivering og socialisering af hunden.

Den fysiske træning støttes op af en lukket facebook-gruppe, hvor der vil blive delt enkelte træningsvideoer og beskrivelser.

DROP IN TRÆNING

Grundet COVID-19 gør jeg, hvad jeg kan for at bidrage til at mindske smittespredning – se derfor særlige retningslinjer. Derudover er her et forsøg på at eliminere usikkerheden ved at tilmelde sig et hold og måske være nødt til at melde afbud flere gange pga. snotnæse og andre sygdomstegn – derfor denne drop-in træning, hvor man kun tilmelder sig de gange man kan, og nemt kan melde afbud, ved mindste sygdomstegn uden at være bundet.

  • Tilmeld dig de datoer du kan – men vil man være sikker på en plads er det godt at tilmelde sig i god tid.
  • Mulighed for at afmelde sig uden økonomisk binding igen senest 24 timer før træningstidspunkt – afbud senere end dette betales halvt deltagergebyr (dvs. 50 kr.)
  • Til og med 10. maj er der max. plads til 4 deltagere – derefter genvurderes det, men der vil altid være max. 6 deltagere.