Specialhold – “Fat mod”

Opstart Hold 1: d. 26. august og Hold 2: 28. oktober

Fat mod holdene er for hunde der udviser angst/usikkerhed i forskellige situationer. Holdene er målrettet forskellige angstudløsere – som fx. mennesker, lyde eller andet, og træningen er sammensat således, at der arbejdes med at reducere hundens angst. Træningen vil være en blanding af analyse, teori og målrettet træning på de specifikke ting som hunden udviser angst for. Der er længere mellemrum mellem træningsgangene, fordi der skal være tid til at arbejde gradvist på at reducere angsten mellem træningsgangene. Hvis din hund er bange for noget, der ikke er et planlagt hold for, så kontakt mig endelig, da jeg også opretter hold udfra efterspørgsel!

“Fat mod – for lyde”: Dette hold er målrettet træning af hunde der er lydfølsomme eller deciderede angste for lyde, herunder også fyrværkeri. Vi arbejder med de lyde jeres hunde er bange for, men fyrværkeritræning vil som regel altid være en væsentlig del af træningen. I år udbyder jeg 2 forskellige hold målrettet forskellige niveauer af angst.

  • Hold 1 begynder allerede i august og har træningsgange helt ind i januar 2019. Dette hold er for de hunde der er meget angste for lyde som fx. fyrværkeri og måske har været det i flere år, og derfor har behov for at starte træningen i ekstra god tid før nytårsaften.
  • Hold 2 begynder i oktober og har også træningsgange helt i januar 2019, men færre gange end hold 1. Dette hold egner sig til de hunde der udviser nogen angst for lyde, som fx. fyrværkeri, eller som generelt er sensitive overfor lyde, eller evt. også for dig der vil forebygge fyrværkeriangst.